نسیم گیلان

آخرين مطالب

جزئیات تکان‌دهنده از گروگانگیری خانوادگی رشت | پای سحر و جادو وسط بود؟ گفتگو

جزئیات تکان‌دهنده از گروگانگیری خانوادگی رشت | پای سحر و جادو وسط بود؟
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - اصغر جهانگیر در پاسخ به سوالی در رابطه با جزئیات کامل و احکام صادرشده مرتبط با پرونده گروگانگیری 29 ماهه یک خانواده در رشت، با بیان اینکه این پرونده بسیار پیچیده و در عین حال تکان دهنده است، گفت: در تاریخ 19 تیر ماه امسال در جریان ملاقات‌های مردمی که مسئولان دادگستری با مردم برگزار می‌کنند یک گزارش مردمی ارائه شد و به دنبال آن کشفیاتی صورت گرفت.
دستگاه قضایی از طرق مختلف راه ارتباط با مردم را فراهم کرده تا اگر مشکلی را مشاهده می‌کنند بدون واسطه و به قید فوریت مطالب خود را با دستگاه قضایی و مراجع مربوطه بیان کنند.
به گزارش میزان، وی در تشریح جزئیات و چگونگی رخ دادن این اتفاق، گفت: در منزلی که در منظریه رشت بود رفت و آمد‌های مشکوکی توسط افراد غریبه وجود داشت و حدود 2 سال اهالی محل از ساکنان خانواده بی خبر بودند و آنها را بعداً به صورت وحشت زده در محل می‌دیدند. با دستور قضایی به فرماندهی انتظامی محل، ضابطان وارد منزل می‌شوند و مشاهده می‌کنند که در این منزل افرادی به صورت غیرقانونی توقیف شدند و توسط سه نفر که دو نفر آنها مرد و یک نفر آنها زن بود بیش از دو سال به گروگان گرفته شدند.
جهانگیر بیان کرد: در بررسی‌هایی که به عمل آمد مشخص شد که گروگانگیر‌ها دارای سابقه محکومیت هستند و زن گروگانگیر از آشنایی خود با خانم و مادر خانم این خانواده که مورد گروگانگیری قرار گرفته سوءاستفاده کرده و آنها را به منزلی کشانده و با خوراندن نسکافه آلوده و بیهوش کردن آنها بعداً به سراغ مرد خانواده که یک وکیل دادگستری بوده رفته و با طرح این ادعا که خانواده شما در منزل ما بدحال شدند بیایید به آنها رسیدگی کنید موفق شده که این وکیل را به منزل موردنظر بکشاند و در آنجا وکیل مورد حمله دو نفر از مردان دیگری که در منزل بودند قرار می‌گیرد و سپس حبس می‌شوند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این زن گروگانگیر آشنایی قبلی با خانواده آنها داشته به سراغ پدر خانم خانواده رفته و دو فرزند این خانواده که صغیر نیز بودند با ادعای اینکه افرادی از خانواده شما کرونا گرفتند و در منزل ما هستند می‌خواهیم آنها را به منزل خود بازگردانیم موفق شدند که قرص‌هایی را به آنها بدهند و آنها را بیهوش کنند. سپس گانگیر‌ها آنها را به منزل خود منتقل کردند و مجموعاً یک خانواده 9 نفره‌ای را در حبس غیرقانونی نگه داشتند. پس از این با قطع کردن تمام وسایل ارتباطی آنها با بیرون و بستن آنها با زنجیر اجازه ندادند که آنها تحرک و ارتباطی با بیرون داشته باشند.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: به مرور گروگانگیر‌ها با گرفتن اخذ وکالت از این خانواده موفق شدند که برخی از اموال غیرمنقول این خانواده را تصاحب و به نام کسانی که می‌خواهند منتقل کنند. در همین ایام یکی از افراد به گروگان گرفته شده به نام جمیله موسوی فوت می‌کند که تحقیقات در خصوص مرگ مشکوک آن ادامه دارد که آیا توسط گروگانگیر‌ها کشته شده یا اینکه مرگ او طبیعی بوده این موضوع در حال بررسی است. تمام افراد گروگانگیر در این پرونده شناسایی، دستگیر و در بازداشت هستند تحقیقات تکمیلی در حال انجام است و به لحاظ صغیر بودن فرزندان ذکور این خانواده دستورات لازم در جهت اقدامات حمایتی برای این افراد در نظر گرفته شده است چرا که دو سال از درس بازمانده بودند.
وی ادامه داد: نکته قابل ذکر این است اگر کسانی به صورت ناگهانی ترک تحصیل می‌کنند آموزش و پرورش موظف است که پیگیری کند تا دریابد علت ترک تحصیل و عدم حضور آنها در مدرسه چیست. این یکی از وظایف آموزش و پرورش است و باید در صورت مشاهده به نهاد‌های نظارتی گزارش دهد تا اگر مسیر یا جریان مجرمانه‌ای اتفاق می‌افتد به سرعت قابل رصد و شناسایی باشد.
جهانگیر در خصوص اموال برده شده، گفت: موضوع به کارشناسی ارجاع شده و در حال بررسی است. نکته مورد توجهی که باید به آن تاکید کنم این است که ظاهرا اعضای خانواده گروگان گرفته شده به نوعی به فعالیت‌های خرافاتی مانند جادو و... اعتقاد داشتند و گروگانگیر‌ها نیز از این موضوع به شدت سوء استفاده کردند و با طراحی صحنه‌هایی که تلاش می‌کردند که این باور را در جهت ساکت کردن اعضای خانواده و همراهی آنها در طول 2 سال به دست بیاورند به مورد اجرا گذاشتند.
سخنگوی قوه قضاییه با ذکر توصیه‌ای به مردم تاکید کرد: فریب افراد شیاد، رمال و کسانی که مدعی داشتن اختیارات ماورایی هستند را نخورند و به سرعت اطلاعات آنها را به مراجع ذی‌ربط اطلاع رسانی کنند تا تحت تعقیب قانونی قرار گیرند و از این طریق خانواده‌ها دچار آسیب نشوند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/803379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرافن کلید طلایی دستیابی به فناوری 6G است

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

تلسکوپ فضایی جیمز وب اولین جمعیت کوتوله قهوه‌ای احتمالی خارج از کهکشان ما را شناسایی کرده است !

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

16 واحد مسکن محرومین در شفت افتتاح شد

95 پروژه عمرانی و خدماتی در کلاچای به بهره برداری رسید

101 پروژه عام المنفعه در بخش حویق تالش افتتاح شد

پیشتازی گیلان در زمینه تولید و فرآوری مرغ کشور

بهره‌برداری از 18 هتل و مُتل در گیلان

دانش‌آموزان در سنگر پیشرفت علمی جهاد مقدسی دارند

استاندار: کاهش یک درجه دما به صنایع کمک می‌کند؛ گیلان در آماده‌باش کامل

کتابی جالب که درباره نقص عضو برای کودکان صحبت می‌کند

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

بنیانگذار کتابخانه ملی را می‌شناسید؟

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

آیا جهان ما حاصل سفیدچاله است؟

تعداد ماه‌ها در منظومه شمسی

برای تجدید فراش بیژن مرتضوی، دادگاه فوری تشکیل شد!

تصویب سرمایه‌گذاری خارجی برای 9 طرح گیلان

نمایشگاه صنایع دستی در بنای تاریخی دادگستری بندرانزلی

ناوگان حمل و نقل عمومی رشت هوشمندسازی می‌شود

آیا بساط ترافیک‌های وحشتناک‌ رشت جمع می‌شود؟ + فیلم

جزییات باور نکردنی از پرونده گروگانگیری در رشت

جذب 3.8 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی ‌در گیلان

جزئیاتی تکان دهنده از گروگانگیری 29 ماهه خانواده‌ای در رشت

ساماندهی دست‌فروشان رشت نیازمند همکاری همه دستگاه‌های مرتبط است

برگزاری سومین «جشن سرود فجر» انقلاب اسلامی در گیلان

تعطیلی ادارات استان گیلان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات رشت و استان گیلان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

افتتاح پروژه های بسیج سازندگی با صرف اعتبار 100 میلیارد تومانی در گیلان

هوشمند سازی موزه رشت؛ لاهیجان شهر تاریخی جهان اسلام می‌شود

جدول خاموشی برق گیلان پنجشنبه 18 بهمن 1403 + زمان قطعی برق رشت فردا پنجشنبه هجدهم بهمن 1403

810 میلیارد ریال تسهیلات در گردش به چایکاران کشور پرداخت شد

حجت‌الاسلام «سعیدی»: احداث شهرک بدونِ جانمایی نمازخانه شایسته نظام اسلامی نیست

افتتاح 81 پروژه عام المنفعه در بخش لشت نشاء رشت

هم‌اندیشی مدیرعامل بیمه سینا با شبکه فروش قزوین، گیلان و زنجان

شهردار: ناوگان حمل‌ونقل عمومی رشت هوشمندسازی می‌شود

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

صدا بزن مرا شبی به غربتی که خواستی!

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

برگزاری محفل شعر نوزدهمین جشنواره بین المللی فجر در زاهدان

تلسکوپ فضایی هابل یک هدف تماشایی را در اعماق فضا مشاهده کرد

رویکردی نوین برای درمان سرطان استخوان با پژوهش امیدبخش محققان سمنانی

کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی با مصرف یک «تخم‌مرغ» در هفته

خطر ابتلا به سرطان ممکن است قبل از تولد مشخص شود

آزمایشات مخفی آمریکا برای نابودی پهپادها با لیزر

«اسپیس‌ایکس» 2 ماهواره رصد زمین شرکت «مکسار» را پرتاب کرد

ساخت پارچه با میکروب‌ در ژاپن

کشف فعالیت‌های ژئولوژیک تازه در ماه

نماز چون آنتی ویروسی در مقابله با بدافزارها عمل می کند